Karierni sejem Moje delo Maribor 2019

V sklopu aktivnosti trajne podpore razvoju kadrov sodelujemo na kariernem sejmu Moje delo v Mariboru. Sejem se bo odvijal v četrtek, 23.  maja 2019, od 10. do 18. ure v Hotelu City Maribor.

Dogodek je odlična priložnost za predstavitev podjetij ter za povezovanje podjetij in kandidatov za zaposlitev, zato se bo na vsebinsko pestrem dogodku predstavilo več kot 52 razstavljalcev, od tega tudi nekaj naših članov. Ti so skladno dogovoru med TECES in organizatorjem sejma Moje delo izkoristili priložnost za svojo predstavitev tudi v okviru posebne skupne ponudbe za predstavitev članov TECES.

Okrogle mize “Kdo izbira? Podjetje delavca ali delavec podjetje?”, na kateri bodo sodelovali predstavnik Štajerske gospodarske zbornice, Zavoda RS za zaposlovanje, Advantage Austria in MojeDelo.com, se bo udeležil tudi mag. Matej Gajzer, direktor TECES in SRIP Pametne stavbe in dom z lesno verigo.

Več o dogodku tukaj.

Podatki o dogodku

Pričetek dogodka 23.05.2019 10:00
Zaključek dogodka 23.05.2019 18:00
Cena Brezplačno
Lokacija Hotel City Maribor, Maribor

Načrt lokacije

Objave


Posnetek zaslona 2024 03 22 102928
Aktivnosti sofinancirata Republika Slovenija - Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije ter EU iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 
Na spletni strani SRIP PSiDL uporabljamo piškotke z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje ter za uporabniške nastavitve strani. Prosim sprejmite piškotke.