Webinar: Inoviranje, inovacijska kultura in inovacijske strategije – Zakaj in kako naj podjetje inovira?

Vabimo vas na strokovni webinar »Inoviranje, inovacijska kultura in inovacijske strategije – Zakaj in kako naj podjetje inovira?«, ki ga organizirata SRIP PSiDL ter GZS Združenje lesne in pohištvene industrije. Spletni dogodek bo v torek, 30. 3. 2021, med 12.00 in 14. uro.
Delavnica z ciljem priprave na oblikovanje razvojne in inovacijske strategije, s katero želijo podjetja preseči »business as usual« poslovni model.
Dogodek je za člane SRIP Pametne stavbe in dom z lesno verigo brezplačen, za člane GZS ZLPI ter Lesarskega grozda 25 EUR/osebo, za ostale pa 50 EUR/osebo.


Izhodišča

Le nekatera podjetja imajo konkretno opredeljene razvojne strategije, še manj inovacijske. Večina razvojnih ekip v podjetjih tudi ni strogo usmerjena v razvoj in inovacije ampak v reševanje tehnoloških problemov in manjše stalne izboljšave. Inovacija je bolj kot kdaj koli prej ključna za rast, pridobivanje in ohranitev konkurenčne prednosti ter ustvarjanje vrednosti za delničarje na dolgi rok.

Zato organiziramo delavnico za direktorje podjetij ter vodje razvoja z ciljem priprave na oblikovanje razvojne in inovacijske strategije, s katero želijo preseči »business as usual« poslovni model.

Delavnica bo potekala on-line, izvedel pa jo bo dr. Aleš Ugovšek, vodja področja tehnološkega razvoja in inovativnosti pri GZS. Možna bo tudi diskusija oz. vprašanja.

Vsebina

12.00 – 12.45 Inoviranje, inovacijska kultura in inovacijske strategije.
12.45 – 13.00 Odmor
13.00 – 13.45 Kako meriti inovacije? Računovodenje inovacij ali innovation accounting.
13.45 – 14.00 Q&A

Prijava

Svojo udeležbo sporočite najkasneje do 26.3.2021 na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., da vam pošljemo Zoom povezavo. 

Cena

Delavnica je za člane SRIP PSiDL brezplačna, za člane GZS ZLPI ali Lesarskega grozda 25 EUR/osebo, za ostale pa 50 EUR/osebo. Račun prejmete po delavnici na osnovi zabeležene prisotnosti na virtualni delavnici.

Podatki o dogodku

Pričetek dogodka 30.03.2021 12:00
Zaključek dogodka 30.03.2021 14:00
Cena Delavnica je za člane SRIP PSiDL brezplačna, za člane GZS ZLPI ter Lesarskega grozda 25 EUR/osebo, za ostale pa 50 EUR/osebo.

Objave


logo MGRT glava deljena slo
Aktivnosti sofinancirata Republika Slovenija in EU iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 
Na spletni strani SRIP PSiDL uporabljamo piškotke z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje ter za uporabniške nastavitve strani. Prosim sprejmite piškotke.